Ananta opleidingen

Het pad van Isis

Isis 2Is een moderne opleiding met oude kennis voor vrouwen.

Bewustzijn is Licht en dit Licht dragen wij met ons mee in onze innerlijke kern.

Elke droom start met een gedachte, dit staat symbool voor het zaad, de mannelijke energie en vandaaruit ontstaat manifestatie vanuit je bewustzijn (licht) dat symbool staat voor de vrouwelijke energie.

Onze levensenergie ligt opgerold als een slang in je onderste chakra en die naarmate je inzicht groeit steeds verder ontwaakt. De mate waarin je bewust bent, verbonden met de kracht van je intenties, bepalen hoe effectief je deze energie in je leven kunt inzetten om je leven te manifesteren zoals je dat wilt. We noemen dit ook wel alchemie, het omzetten van de ene energie in de andere.

In het werken met de Goddelijke mannelijke en vrouwelijke energie, leer je om deze scheppingsenergie om te zetten naar creatie en manifestatie en om jezelf te vernieuwen en te verjongen. Je wordt als het ware je eigen Bron en kunt zo loskomen van de behoefte aan bevestiging vanuit de buitenwereld en van de angst voor om niet goed genoeg te zijn. Dit maakt je vrij!

 

Tot nu hebben de menselijke incarnaties op aarde een belangrijk gemeenschappelijk doel gehad: zij gaven ons ervaringen in allerlei opzicht. Alle opeenvolgende incarnaties op aarde zijn een aaneengeschakelde keten van oorzaak en gevolg. Ieder stukje pijn dat we laten liggen in het ene leven, komt terug in een ander leven om ons uit te dagen er dan beter mee om te gaan en het oude patroon te helen. We kunnen het ook opnieuw laten liggen. Kenmerk van deze tijd en van de grote dimensionele overgang waar we nu voor staan, is om al deze geleefde levens tot heelheid te brengen in onszelf en een nieuwe start te maken als geheeld mens, die zijn kosmische verbindingen heeft hersteld. Voor wie hier aan toe is, is het nu de tijd om al die levens in jezelf te helen en een pionier te zijn voor de nieuwe (maar eigenlijk oorspronkelijke) energie.

Deze reis is een doorlopende reis van 1 dag in de maand; jij bepaald zelf hoe ver en hoe diep je wilt gaan en wanneer de reis voor jou klaar is. Iedere dag is een afgeronde dag. We starten met de volgende groep in januari 2019 en je schrijft je per keer in voor in voor 12 dagen. Kosten per dag zijn € 111 Data op de dinsdagen; 22 jan, 19 febr. 12 mrt. 9 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli, 27 augustus, 3 sept, 8 oktober en 5 november.

Heb je interesse, en/of behoefte aan eerst meer informatie of afstemming bel me dan even; 035-7512030 of mail me; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Activiteiten